Op deze pagina kun je mijn werk bekijken. Je zal zien dat ik mezelf in veel verschillende stijlen thuis voel. Ik besteed altijd veel aandacht aan de klant en dus ook aan de tatoeage. Ik vind het belangrijk dat je met een blij gevoel naar huis gaat! Het is niet niks een nieuwe tattoo. Zorg dus altijd dat je een artiest zoekt die goed bij je past. Ga niet over één nacht ijs. Een intake gesprek is ook altijd een goede indicatie om te bepalen of je een klik hebt met de artiest en om te kijken of zijn werk en stijl van tatoeëren bij jouw idee past.

Graag nodig ik je uit om mijn werk hier te bekijken en als het je bevalt om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende intake.

Je kunt per rubriek kijken als je op zoek bent naar een bepaalde stijl. Als je op het eerste plaatje klikt krijg je een slider waarin je gemakkelijk langs alle foto’s kunt klikken.

Black and Grey

Een selectie uit mijn black and grey werk. Ik vindt het erg leuk om dieren te maken maar doe natuurlijk ook al het andere black and grey werk. Het realisme dat ik in mijn schilderijen gebruik wil ik ook tot uiting laten komen in mijn tatoeages. Kijk rustig even rond of deze stijl bij je past!

Blackwork

Hier vindt je een selectie van het Blackwork dat ik doe. Blackwork is een stijl waar (zoals het woord al zegt) veel zwart in wordt gebruikt. Het is belangrijk dat het zwart ook echt mooi zwart is en gelijkmatig wordt verdeeld over het zwarte vlak. Bij Mons Ink heb je altijd een gratis check-up! Na 5 weken maken we nog een afspraak om te kijken of je tatoeage helemaal naar je zin is.

Kleur

Kleuren tattoos zijn ook mogelijk bij Mons Ink. Houdt er rekening mee dat hoe meer pigment er zit in je huid hoe donkerder de kleuren worden. Spreek eerst een gratis vrijblijvende intake af bij Mons Ink om te kijken of een kleurtatoeage echt iets voor jou is. 

Cover-up

Niet meer tevreden met je tatoeage of wil je een tatoeage op laten knappen? Bij Mons Ink ben je aan het goede adres. Ik heb veel ervaring in het coveren van tatoeages. Echter niet alles kan gecoverd worden. Maak een afspraak voor een intake als je meer informatie wilt om te kijken of jouw tattoo gecovered of opgeknapt kan worden.

Dotwork

Dotwork is een hele populaire stijl tegenwoordig. Het is sierlijk en word vaak gecombineerd met dunne lijnen. Met dotwork kun je hele mooie vormen maken en goed spelen met de restvorm. Hierdoor ontstaan er hele mooie tatoeages. 

Lettering

Een strakke lettering tatoeage is heel gaaf! Om te doen en om te hebben. Let goed op of de artiest hier bekwaam in is. Bij Mons Ink is er veel ervaring in het maken van mooie strakke lettering tatoeages. Ook bij deze stijl is het belangrijk om na 5 weken even een gratis check-up af te spreken om de tatoeage nog eens na te laten kijken. 

Maori/Tiki

Maori/Tiki stijl tatoeages zijn tatoeages waarbij verschillende vormen, die elk hun eigen betekenis hebben, gebruikt worden. Belangrijk is dat de vormen goed passen bij het lichaam waarop ze gezet worden. Bij Mons Ink wordt er ook freehand getatoeëerd. We tekenen dan eerst de vormen op je huid en daarna starten we met tatoeëren. We passen de tattoo helemaal aan jouw lichaam aan. Kom eens langs voor een gratis vrijblijvende intake dan bespreken we de mogelijkheden!tatoeëren

Sleeves

Een hele sleeve is natuurlijk supercool! Maar vaak loop je met een idee dat je niet kunt visualiseren. Bij Mons Ink kunnen we je daarbij helpen zodat je sleeve helemaal zo wordt als jij wilt. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Kom een keer gezellig langs voor een gratis vrijblijvende intake, dan maken we een mooi plan voor jouw arm!

Old School

Old school tatoeages zijn weer helemaal in! Deze stijl is ook onwijs cool en wordt steeds meer gewaardeerd. Een goed old school tatoeage zetten is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Er komt veel vakmanschap bij kijken. In je zoektocht naar een mooie old school tattoo kan Mons Ink je helpen! Kijk in deze rubriek even rustig naar het old school werk dat bij Mons Ink gezet is en wellicht tot ziens!