Klik hier voor meer info over tepelreconstructie in Nederland en Ibiza (NIEUW!)

Andries Mons

Van doek naar huid

Andries Mons heeft na zijn opleiding aan de  kunstacademie een carriere als kunstenaar opgebouwd. Na verschillende exposities in binnen en buitenland heeft hij de overstap gemaakt naar het tatoeëren. Het realisme uit de schilderijen wil hij ook doorzetten in de tatoeages. Het belangrijkste bij tatoeëren is dat je goed kunt tekenen en gevoel over kunt brengen in de lijnen die gezet worden. “Acht jaar geleden heb ik de eerste voorzichtige stappen gezet op de weg naar het tatoeage vak. Na het bestuderen van verschillende tatoeëerders en hun technieken ben ik begonnen met oefenen. Door mijn ervaring als kunstenaar maakte ik al snel de overstap naar het echte werk. Tatoeëren op mijzelf en later op ‘stoere’ vrienden en kennissen”.  Eind 2016 werd dan eindelijk de vergunning aangevraagd voor de aanbouw van de tatoeage studio in Zoetermeer. Begin 2017 stond er een frisse, mooie tatoeage studio met een fijne atmosfeer.

Aandacht voor jou

Aandacht is belangrijk bij alles wat je doet. Bij het zetten van een tattoo heb je aandacht nodig, bij het voeren van een goed gesprek, soms moet je zelfs bij het stil zijn je aandacht goed vasthouden.  Bij Mons Ink willen we een fijne atmosfeer creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich lekker voelt. Dit is één van de belangrijkste dingen voor het ontstaan van een relaxte tattoo ervaring.
De focus ligt op jou zodat jij een fijne ervaring hebt, dat je een mooie tattoo krijgt waar je blij van wordt. Hierom werken we b.v. alleen volgens afspraak en met gratis vrijblijvende intakes. We nemen de tijd om een zo goed mogelijk product af te leveren met aandacht voor de klant.

Gratis vrijblijvende intake?

Maak dan een afspraak