Tatoeages door Mons Ink.

Mons Ink maakt (indien gewenst) een uniek ontwerp in samenspraak met jou. Je kunt natuurlijk ook met je eigen ontwerp langskomen, dan kijken we samen of we daar een mooie tatoeage van kunnen maken. Er wordt altijd goed naar je geluisterd en we doen alles in overleg.

Op de manier zorgen we er voor dat je altijd de deur uit gaat met een tatoeage waar je blij mee bent! Krijg je al zin om je tattoo te laten zetten? Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvende intake! Tip: Profiteer ook van een gratis check-up. Deze is altijd nodig omdat elke huid anders geneest. Bij Mons Ink willen we dat je tevreden bent dus doen we altijd een check-up om te kijken of de tattoo goed verzorgt is en mooi genezen. Indien nodig werken we de tattoo kosteloos bij. De check-up kan ongeveer 5/6 weken na het zetten van de tatoeage ingepland worden.

Animals

Eén van de favoriete onderwerpen die ik ook vaak in mijn schilderijen gebruikte zijn dieren. Hier heb ik dus ook veel ervaring in. Ik vind het geweldig om een dier te mogen zetten bij een klant en dat in combinatie met een leuke samenwerking zorgt altijd voor een mooi resultaat! Of het nu een protret is van je (overleden) huisdier of een wild dier, zoals een leeuw of een tijger. Mons Ink werkt in verschillende stijlen, van dotwork tot realistisch. Wil je graag een dieren tattoo laten zetten dan is Mons Ink de juiste keuze.

Back pieces

Omdat ik ervaring heb met grote vlakken (schilderijen/wandschilderingen) kunnen we bij Mons Ink ook hele backpieces maken. We ontwerpen een mooi design dat past bij jou rug en lijf. Natuurlijk altijd in nauwe samenwerking met jou totdat het ontwerp helemaal naar je zin is. Je begrijpt dat dit niet in één keer gezet kan worden, we gaan dan ook samen een aantal sessies op reis. En we reizen net zolang totdat je tattoo helemaal naar je zin is. Tijdens de intake bespreken we je wensen en hebben in de komende periode veel contact over het ontwerp. Als het ontwerp helemaal goed is plannen we de eerste sessie in! Al zin in een full backpiece? Vraag een gratis vrijblijvende intake aan!

Black and grey

Ook voor de populaire stijl Black and Grey kun je bij Mons Ink terecht. Deze vorm wordt vaak gebruikt voor het realistisch weergeven van ideeën en ontwerpen. Deze stijl is zeer divers en er is in deze stijl vaak iets moois te realiseren voor je idee. Met Black and Grey zijn er prachtige schilderijen op de huid te tatoeëren! Door het gebruik van schaduw effecten en goed gebruik van donker en licht komen de tattoos mooi tot leven en loop je rond met een kunstwerk. Tot snel bij Mons Ink voor jouw Black and Grey tattoo!

Black work

Blackwork betekent dat er alleen zwarte inkt gebruikt wordt in de tattoo. Erg populair en een ‘coole’ stijl.

Color

Natuurlijk zetten we bij Mons Ink ook tattoos in kleur. Deze stijl vergt wat meer aandacht en een kleur tattoo wordt ook in meerdere sessies gezet om zeker te zijn van een goede verzadiging. Benieuwd naar of wil je informatie over het laten zetten van een tatoeage in kleur maak dan een afspraak voor een gratis intake bij Mons Ink.

Cover up

Het komt vaak voor dat men niet tevreden is over een tattoo die gezet is of dat je een oudere tattoo hebt die je wil laten coveren. Kom langs bij Mons Ink en we kijken naar je bestaande tattoo en geven we een eerlijk advies over of we er een mooie cover-up van kunnen maken. Soms komt het voor dat er eerst en paar lasersessies nodig zijn om je te verzekeren van een mooie cover-up. In de meeste gevallen kunnen we zonder laseren een mooie cover-up maken over je oude tattoo heen. Houdt er wel rekening mee dat een cover-up altijd moeilijk is dan een gewone tattoo. Dit brengt dus vaak meerdere sessies met zich mee en hogere kosten.

Dotwork

Populaire stijl voor mandala’s en spirituele tattoos. Kom langs bij Mons Ink voor de mogelijkheden!

Lettering

Strakke lettering is belangrijk als je een tekst wil.; Dat maakt of breekt te tattoo. Bekijk de voorbeelden en beslis zelf of Mons Ink je hierbij kan helpen. We zijn bij Mons Ink lettering ook als beeld en willen er zeker van zijn dat jij met een mooie tattoo rondloopt vandaar ook bij lettering altijd een gratis check-up!

Maori

Maori tattoos (Moko) liggen bij Mons Ink diep verankerd. Ik persoonlijk vindt dit een hele mooie stijl en ik zet ze graag. Door mijn achtergrond en omdat ik zelf ook Moko’s ben ik vereerd dat ik deze stijl ook mag zetten. De vormen van Maori hebben allemaal een betekenis. Het zetten ervan is een spirituele ervaring. De atmosfeer bij Mons Ink past daar ook goed bij. We willen ervoor zorgen dat de Maori stijl tattoo mooi en strak bij je gezet wordt in een fijne ontspannen sfeer.

Polka trash

De heftige stijl Polka Trash (Rood en Zwart) is een aparte stijl. Supergaaf om te zetten maar voor veel mensen wat heftig. Als jij de persoon bent voor Polka trash. Kom langs en we maken een wicked design voor je!

Portraits

Portetten zijn een specialiteit van Mons Ink. Door jarenlange ervaring met het schilderen en tekenen van portretten hebben we veel ervaring in het goed laten lijken van portretten. De ogen en de gehele uitdrukking is belangrijk. Kom voor een mooi portret eens kijken bij Mons Ink. Maak een afspraak voor een intake bij Mons Ink en kijk of we je gewenste portret kunnen realiseren.

Skulls

Veel mensen zijn weg van skulls, sommige mensen vinden het niks. Persoonlijk vind ik het heel gaaf om te zetten! Dus als je een skull wilt (day of the dead/candy skull/realistisch) Welkom! Hoop je snel te zien bij Mons Ink!

Sleeves

Sleeves zijn natuurlijk supergaaf! Altijd al een sleeve willen zetten en wil je met Mons Ink die reis aangaan? Kom langs en kijk wat we samen voor moois kunnen ontwerpen zodat je met kunst op je arm rond kunt lopen! Altijd uniek en ontworpen in samenwerking met de klant!

Sluit Menu