Snizo reviews

Snizo reviews

Mons Ink krijgt veel positieve reacties van klanten. Hier zijn we erg blij mee! Op Snizoo kun je alle reviews lezen. Een nieuwe review is altijd welkom! Dank aan alle klanten die de moeite nemen een review achter te laten! 

Paul Ruijgrok: Andries is een goeie relaxte vakman. Stelt je op je gemak en geeft goede adviezen. Heeft plezier in zijn werk en neemt de tijd ervoor. Kortom een adres waar ik zeker terug ga komen.

     07-12-2017  
Franck: Ik heb onlangs mijn eerste tatoeage laten zetten. Spannend natuurlijk, maar Andries doet er alles aan om je op je gemak te laten zijn. Bakkie koffie, lekkere muziek erbij en rustig aan het werk. Super relaxt. De tatoeage is nog niet af, want ik heb pas 1 van de 2 sessies gehad. Maar hij is nu al mooi, dus als Andries klaar is, is het vast helemaal top. En zo niet, dan pas ik deze review gewoon weer aan…

     06-12-2017  
Anoniem: Op en top een kunstenaar en goed in zijn vak. Andries neemt de tijd voor je om de tattoo tot in de details goed neer te zetten. De sfeer is zeer relaxed. Ik heb zijn geduld goed op de proef gesteld met het aanpassen van mijn schetsen, maar hij bleef enthousiast en gedreven. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug voor mijn volgende tattoo 🙂

     19-04-2017  
Alcuin: De prettig sobere ruimte heeft een duidelijke focus: de tattoo. In een hoek een prikbord met Andries onderhanden werk en een kleine werktafel. De rustige en professionele sfeer van Mons Ink sloot goed aan op de ‘serieuze’ zaak van het plaatsten van een eerste tattoo. Vakkundig, trefzeker! Doen!

     17-04-2017  
Theo van der Meer: Ik wilde een voor mij bijzondere en dierbare tatoeage laten zetten maar wist niet zo goed bij wie tot ik een artikel las over Mons Ink Custom Tattoos. Het gaf me een heel vertrouwd gevoel dus heb ik direct een afspraak gemaakt. Mijn gevoel werd helemaal bevestigd door de kennismaking met Andries en de mooie heldere werkruimte. Na een hele duidelijke voorstelling van de werkwijze en een paar prachtige ontwerpen heb ik de tatoeage laten zetten. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het was een bijzondere ervaring mede door toedoen van een vakman als Andries. Voor een volgende tatoeage zal ik zeker weer voor hem kiezen.

     12-04-2017  
Ilona Buckens: Mijn eerste tatoeage laten zetten bij Mons Ink Custom Tattoos,
Super tevreden Andries is een echte vakman stelt je gerust en werkt heel secuur en hygiënisch wat ik ook heel belangrijk vind.
Zeer tevreden met het eindresultaat. 
Nog geen jaar later zeker weer voor Andries gekozen en nog een tatoeage laten zetten. 
Ook hierover heel tevreden en hetzelfde verhaal.
Ik zou iedereen aan raden om naar Mons Ink Custom Tattoos te gaan.
In 1 woord een VAKMAN!!!

     12-04-2017  
 
Pluspunten
Alleen naar pluspunten: hygiënisch, Sucuur werken, Gezellig, Stelt je op je gemak etc etc

Min- en verbeterpunten
Geen
 
 
 
 
 
 
 
 
Sluit Menu